Снігоприбиральники Murray від найкращого виробника Briggs & Stratton

  • 15 жовтня 2014
 

Життя за містом взимку має свою, ні з чим не порівнянну красу, правда, клопоту додається, і пов'язано це насамперед з необхідністю прибирання снігу. Власники заміської нерухомості, що дорожать своїм часом і які цінують комфорт, перейшли на снегоуборщики.

Завдяки високій продуктивності снігоприбиральної техніки (більше 2500 м ² на годину), під'їзна доріжка довжиною 200 метрів і шириною 3,5 метра навіть після рясного снігопаду буде розчищена за 30 хвилин.
А якщо лопатою? :-)

Murray - це нові моделі технічного обладнання для догляду за садом, а так же снігоприбиральні машини. Прибирання снігу звичайним способом - не найвдаліший час перепровадження особливо в холод і вогкість. Тепер прибирати сніг можна швидко, акуратно і без особливих зусиль. У Вас залишиться більше часу для більш важливих і приємних справ завдяки існуванню снігоприбиральних машин Murray.

При виборі тієї чи іншої моделі снігоприбиральної машини покупець, як правило, орієнтується на потужність двигуна і розміри забірного пристрою, але габарити і кінські сили ще не все. Радимо Вам врахувати і деякі інші особливості. Наприклад, якщо Вам не подобається запускати двигун вручну - будь ласка більш комфортний варіант з електростартером.

Powered by module Blog | Reviews | Gallery | FAQ ver.: 5.X3.0 (Professional) (opencartadmin.com)