Powersharp - заточка ланцюга за 5 секунд

 
 
04 вересня 2018
 
 
Легендарна мотокоса Oleo-Mac Sparta 25

Легендарна мотокоса Oleo-Mac Sparta 25 - кращий вибір для приватного користувача. Протягом 11 років ця мотокоса є одним зі світових лідерів продажів за якістю, комплектації і вигідною ціною для Вас!

 
 
04 вересня 2018
 
 
EIMA International 2014

12 - 16 листопада 2014 Група компаній Emak (Італія), дочірнім підприємством якої в Україні є наша компанія, буде представлена на одній з найбільших європейських міжнародних виставок EIMA International 2014, сорок першій Міжнародній виставці сільського господарства і садівництва, у виставковому центрі Болоньї (Італія).
 

 
 
14 листопада 2014
 
 
Дилерська поїздка жовтень 2014 року

Дилерська поїздка жовтень 2014 року

Відбулася чергова поїздка кращих дилерів компанії. Цього разу нас зустрічали компанії Briggs & Stratton та Blount (торгова марка OREGON).

 
 
30 жовтня 2014
 
 
Снігоприбиральники Murray від найкращого виробника Briggs & Stratton

Життя за містом взимку має свою, ні з чим не порівняну красу, правда, клопоту додається, і пов'язано це насамперед з необхідністю прибирання снігу. Власники заміської нерухомості, що дорожать своїм часом і які цінують комфорт, перейшли на снігоприбиральники.

Завдяки високій продуктивності снігоприбиральної техніки (більше 2500 м ² на годину), під'їзна доріжка довжиною 200 метрів і шириною 3,5 метра навіть після рясного снігопаду буде розчищена за 30 хвилин.
А якщо лопатою? :-)

Murray - це нові моделі технічного обладнання для догляду за садом, а також це снігоприбиральні машини. Прибирання снігу звичайним способом - не найвдаліший спосіб проводити час,  особливо в холод і вологість. Тепер прибирати сніг можна швидко, акуратно і без особливих зусиль. У Вас залишиться більше часу для більш важливих і приємних справ завдяки існуванню снігоприбиральних машин Murray.

При виборі тієї чи іншої моделі снігоприбиральної машини покупець, як правило, орієнтується на потужність двигуна і розміри забірного пристрою, але габарити і кінські сили ще не все. Радимо Вам врахувати і деякі інші особливості. Наприклад, якщо Вам не подобається запускати двигун вручну - будь ласка більш комфортний варіант з електростартером.

Снігоприбиральники Murray виготовляються компанією Briggs & Stratton в США.

 
 
15 жовтня 2014
 
 
Результати акції для продавців дилерської мережі ТОВ СП «ЕПІЦЕНТР».

Сьогодні були підведені підсумки акції для продавців дилерській мережі ТОВ СП «ЕПІЦЕНТР». Акція проходила з 10 червня по 31 серпня 2014.
Суть акції - дати можливість продавцям дилерської мережі не лише отримати задоволення від продажу високоякісної техніки Oleo-Mac, а й придбати для себе інструменти Oleo-Mac та сувенірну продукцію Oleo-Mac за символічною ціною. Активні учасники акції отримали від наших регіональних менеджерів мотокоси Спарта 25, мотопили GS 35 C, тримери TR 61, куртки, настінні годинники і кепки.

 
 
03 жовтня 2014
 
 
3-я Всеукраїнська дилерська конференція

Якщо маєш гарний смак – продавай Олео-Мак!

Під таким гаслом 15 вересня 2014 року в Києві пройшла 3-я Всеукраїнська дилерська конференція.

Вона проходила на території справжнього українського села (музей під відкритим небом) та надала нашим гостям можливість не тільки отримати багато цікавої інформації про нашу продукцію, але й відпочити в справжньому українському шинку, спробувати козацького куліша та самостійно викувати собі сувенір на згадку про цей захід. Всі були в захваті від майстерності українських козаків і деякі учасники заходу навіть прийняли участь в їхньому виступі.

 
 
15 вересня 2014
 
 
Навчання Орегон

27 серпня 2014 року відбулося чергове навчання співробітників нашої компанії (відділи продажу, маркетингу та сервісного обслуговування) за темою «Ріжуча гарнітура OREGON до мотопил». Навчання провели співробітники компанії Blount (торгівельна марка OREGON) Олег Полуянський, регіональний менеджер, та Ерік Моорс, технічний спеціаліст та відповідальний за проведення навчань.

 
 
27 серпня 2014
 
 
Нова мотокоса Oleo-Mac BC 350 T

Нова розробка від Oleo-Mac - професійна мотокоса для важких умов роботи BC 350 Т. Основне завдання, яке вирішувалось при її розробці та виробництві - максимальне полегшення роботи для працівників комунальних господарств, трестів зеленого господарства, дорожніх служб, лісових господарств, а також професійних ландшафтних дизайнерів.

 
 
28 травня 2014
 
 
Бензопила Oleo-Mac GS 35 C

Шановні клієнти!
Повідомляємо про те, нова бензопила Oleo-Mac GS 35 C вже поступила на наш склад. Як ми повідомляли Вас на конференції ця бензопила зберегла всі свої технічні переваги, але має декілька принципових змін

 
 
16 травня 2014